Over ons

Bij Brynxzonline.nl maken we jouw wereld graag mooier. Brynxzonline.nl staat voor kwaliteit: unieke producten die een must-have zijn voor het verfraaien van jouw interieur. Bij Brynxzonline.nl vind je de uitgebreidste online collectie van Brynxz: een merk met klasse, met cachet, met stijl.

Brynxzonline.nl is niet zomaar een webshop. Nee, het is dé locatie waar je de stijlvolle woonaccessoires van Brynxz ontdekt. Wij, Geert en Chantal, doen het graag nét even anders dan anders. Wij houden van persoonlijk contact. Wij denken graag met je mee. Wij willen dat jij optimaal geniet van de mooiste, robuuste en stoerste producten uit de Brynxz-collectie.

Brynxzonline.nl is ontstaan uit ons gedeelde enthousiasme. Wij geloven in de kracht van samen ondernemen. Als stel zetten wij onze kennis en ervaring in voor jouw optimale webshopervaring. Geert met zijn nuchtere kijk op transport, logistiek en magazijn. Chantal met haar scherpe oog voor jou als klant, voor online marketing en voor persoonlijk contact. Samen houden we van aanpakken, van ergens helemaal voor gaan en van de handen uit de mouwen steken. En laat dát alles nu precies de ideale combinatie zijn voor het starten van een webshop.

Na avonden brainstormen over hoe we Brynxzonline.nl het podium geven dat het verdient, na uren grondig testen van de webshop en na dagen uitpakken, sjouwen en tillen van de prachtigste producten is het dan eindelijk zover: een toffe webshop met alles wat jij nodig hebt voor het decoreren van jouw thuis.

Van de stoerste bloempotten, tot niet-van-echt-te-onderscheiden kunstbloemen, van rustieke kaarsen tot robuuste opbergmanden: wat je bij Brynxzonline.nl ook koopt, we verpakken het met een ons liefde, een pond aandacht en een kilo persoonlijkheid. Een handgeschreven kaartje, maximale bescherming van jouw aankoop, een snelle en persoonlijke reactie op jouw mail: dat maakt het nét even anders.

En dan: klaar voor verzending! Als je bestelt, dan verzenden we het zo snel mogelijk. Zorgvuldig verpakt komt jouw pakketje bij je aan. Dan zit er maar één ding op: uitpakken en genieten maar!

Is er iets niet helemaal in orde of heb je een prangende vraag over ons assortiment? Laat het ons dan als de wiedeweerga weten: samen lossen we het op. Binnen no-time geniet jij alsnog van jouw aankoop.

Hopelijk tot snel bij Brynxzonline.nl!

Geert & Chantal

PS: Graag zien we waar je onze producten uit de Brynxz-collectie een plekje hebt gegeven. Deel je je foto met ons via onze pagina op Instagram of Facebook?

PS: Wij gunnen onze toekomstige klanten ook een webshopervaring om nooit te vergeten: laat jij voor hen een review achter?

Eigenaren Brynxzonline.nl Geert & Chantal

NIEUW BINNEN

Brynxz Spring Summer Collectie 2024

  • Tijdloze woonaccessoires

    ✔ Authentiek, origineel, stoer en sober

  • Uniek

    ✔ Online de grootste Brynxz collectie

  • Hulp nodig?

    ✔ Binnen 24 uur antwoord

Contactformulier